loading...

تک آشپز

بازدید : 58
شنبه 29 آذر 1399 زمان : 11:18

تاريخچه فست فود:

فست فود يا غذای حاضری غذايی است که از رستوران‌های فست فود تهيه مي‌شود. انواع ساندويچ، انواع برگرها، فيله ي استيک گوشت يا مرغ، سيب‌زميني سرخ کرده، مرغ سوخاری، ، انواع پيتزا و انواع سالاد در فهرست غذای رستوران‌های فست فود به چشم مي‌خورد. از آنجايی که راه‌اندازی فروشگاه‌های فست فود نياز به امکانات چندانی ندارد و فضاي بزرگي هم نمي خواهد، نمونه‌هاي شخصي و مستقل آن، مخصوصاً در کشورهاي در حال توسعه مثل کشور خودمان، رو به افزايش است. در مقابله با موج حملاتي که عليه صنعت فست فود صورت می‌گيرد، صاحبان اين صنعت پُرسود خيلی سعی کرده‌اند تا عبارت فست فود (fast food) را از ذهن مردم پاک کنند و به جای آن عبارت "رستوران‌های خدمات فوری" را جا بيندازند، اما مردم در سرتاسر دنيا به اين نوع غذا می‌گويند: "فست فود". اگرچه ترجمه اين عبارت به فارسی همان "غذای حاضری" است، اما در اين مطلب از همامنوی فست فود با توجه به اصول نوشته می شود، مناسبترين تجهيزات با توجه به منوی طراحي شده خريداری می شود و با آموزش دوره های فست فود درست پرسنل به بهره برداری می رسد. اگر اولين قدم در راه اندازي فست فود را درست برداريد، مي توانيد از بسياري هزينه هايي که ممکن است در ادامه متحمل شويد جلوگيري کنيد. چون بسياري از اين هزينه ها ناشي از اشتباهات و آزمون خطا در راه اندازی فست فود می باشد. مشاوران و متخصصين راه اندازی فست فود در مجموعه الفبای رستورانی تمامی خدمات در اين زمينه را از ابتدا تا انتها به مشتريان ارايه مي دهند و شما را در موفقيت فست فودتان ياری می کند عبارت آشناي فست فود استفاده کرده‌ايم.

بازدید : 53
شنبه 29 آذر 1399 زمان : 11:16

کافی شاپ چیزی بین کافه و رستوران است که هم قهوه و انواع نوشیدنی ها در آن سرو میشود و هم غذای گرم و سرد. از زمان فراگیر شدن قهوه، کافی شاپ در ایران، محلی برای سرو قهوه و دورهمی مشتریان و افراد و محلی برای شعرخوانی و کتاب خوانی بوده است. به همی دلیل از همان ابتدا چیدمان و دکوراسیون کافی شاپ ها بصورت گفتگو محور و دور همی چیده می شود. در نوع چیدمان کافی شاپ، میتوان میز و صندلی ها را جلوی کافی شاپ و در محیط باز و تراس طراحی کرد تا مشتریان با حال و هوای بهتر و استمشام هوای تازه، از غذایی که سفارش داده اند بیشتر لذت ببرند.
دوست عزیز ! اگر شما جز همون افرادی هستی که یه کار، درآمد و زندگی معمولی راضیت نمی کنه می تونی با کمک گرفتن از کسانی که الان جز بهترین ها هستند، برای داشتن یک شغل پردرآمد یک مسیر مطمئن و سریع رو پیدا کنی :
اگر قصد داری یک کافی شاپ، کافه یا رستوران داشته باشی می توانید با گذروندن دوره ی آموزش کافی شاپ، مدیریت یک کافه یا رستوران مدرن رو به دست بگیری و

بازدید : 53
دوشنبه 17 آذر 1399 زمان : 11:37

تاریخچه کباب :

کَباب یکی از معروف‌ ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود.و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. کباب دنده کرمانشاهی یکی از بهترین کباب های ایران است و خیلی خوشمزه است.

بازدید : 67
دوشنبه 10 آذر 1399 زمان : 11:24

تاریخچه :

غذای عربی و لبانی که از تنوع غذایی زیادی برخوردارند و جزو غذاهای مدیترانه‌ ای محسوب می‌ شوند در چند سال اخیر بسیار رواج یافته اند ، غذاهای عربی شامل غذای‌هایی است که توسط ساکنین منطقه ساحلی شرق شبه جزیره عربستان تهیه می‌شود غذاهای دریایی بخش مهمی از رژیم غذایی مردم ساحل خلیج فارس را تشکیل می‌دهد. این نوع غذاها مورد علاقه مردم این منطقه است و معمولاً ماهی با برنج خورده می‌شود. غذاهای شرق جزیره العرب با غذای حجاز و نجد و دیگر نقاط شبه جزیره متفاوت است.پخت‌وپز در شرق شبه جزیره عربستان یک مفهوم مهمان نوازی است. در شام و جشن‌های رسمی مقادیر زیادی از غذا در دسترس است و در هر مناسبتی به مقدار زیادی قهوه توزیع می‌شود. براساس هر منطقه رژیم غذایی آن با دیگر مناطق متفاوت است.

برای مشاهده آموزش دو غذای عربی به ادامه مطلب بروید

بازدید : 87
چهارشنبه 30 مهر 1399 زمان : 16:52

معرفی دوره قصابی:
قصابی شغلی است از زیر مجموعه حرفه صنایع غذایی كه دارای شایستگی هایی از قبیل آماده سازی و نگهداری ابزار قصابی،ذخیره و نگهداری گوشتها و محصولات پروتئینی در فروشگاه،برش گوشت،برش لاشه ی گوسفند به چهار قسمت اصلی،برش قسمت های قدامی لاشه ی گوسفند ،برش قسمتهای خلفی لاشه ی گوسفند ،برش گوشت گوسفند ،برش گوسفند،برش انواع ماكیان،برش انواع ماهی و میگو،آماده سازی محصولات جهت فروش در فروشگاه و ارتباط با مشتری و مدیریت قصابی می باشد و با مشاغلی از قبیل دامپرورها ، قصاب صنعتی كشتارگاهها،مدیران رستوران و هتلها در ارتباط است.

جایگاه شغلی:
فعالیت فراگیران دوره آموزش قصابی تهران در مراکز گوناگونی که با آماده سازی مواد گوشتی و پروتوئینی سرو کار دارند مانند قصابی در کارخانجات فراورده های گوشتی , قصابی های خصوصی یا زنجیره ای در سطح شهر, تولید و عرضه کنندگان فراورده های گوشتی و پروتوئینی , فعالان دربخش قصابی آشپزخانه های صنعتی و پرسنل بخش قصابی و آماده سازی در رستورانها , پرسنل بخش قصابی هتلها و پرسنل قصابی کترینگ ها.

بازدید : 131
شنبه 1 شهريور 1399 زمان : 10:30

دوره آموزشی پرورش و تکثیر زالو از صفر تا صد

چرا صنعت زالو ؟
زمان کاری پایین
درآمد خوب و عالی
فضای موردنیاز با متراژ کم
مصرف انرژی خیلی کم
قابل اجرا در شهر و روستا
بدون تفکیک جنسیتی(زن و مرد)
شغلی برای تمام فصول سال، حتی به‌عنوان شغل دوم
هزینه پایین تجهیزات و هزینه ی پایین نگهداری
قابل استفاده در سراسر کشور
تقاضای زیاد بازار
زالوی طبی یک جاندار کوچک و پرفایده از منظر درمانی و اقتصادی می باشد و پرورش زالو به خاطر تقاضای روزافزون آن در ایران و جهان رو به گسترش است.
این شغل که در گروه شیلات قرار می گیرد، این امکان را برای شما فراهم می کند تا در یک محیط به نسبت کوچک، بتوانید به کسب و کاری پرسود دست بیابید.
دوره آموزشی کسب و کار تکثیر زالو حدود 13-15 ماه است که با سرمایه اولیه از20 میلیون تومان می توانید شروع کنید و به سود 50 میلیون برسید اما هر چه قدر بیشتر سرمایه گذاری کنید درآمد بیشتری کسب میکنید و سودآوری پرورش زالو از 2 ماه شروع و نهایتا 7 ماه طول می کشد ک با سرمایه 5 میلیون تومان میتوانید شروع کنید و به سود دوبرابری برسید.
آموزش پرورش زالو طبی از فضای 5 مترمربع که فارم خانگی تا فضاهای بزرگتر (صنعتی) نیاز داشته و مصرف آب و برق آن به اندازه یک واحد آپارتمانی است و در این کار باید تک تک مراحل با دقت بالا انجام شده و به نکات بهداشتی اهمیت زیادی داده شود تا به سود حداکثری رسید.
در این دوره آموزشی ضمن آشنایی با گونه‌ طبی زالو ، مناطق مناسب برای پرورش، نحوه پرورش و نگهداری آن بیان می شود .

تعداد صفحات : -1

درباره ما
آمار سایت
  • کل مطالب : 9
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 28
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 26
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 110
  • بازدید ماه : 110
  • بازدید سال : 911
  • بازدید کلی : 3654
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی